Ben jij zzp’er en op zoek naar 24-uurs- en nachtzorgen?

Dan ben je bij Attenza aan het juiste adres. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Ik wil mij direct inschrijvenIk wil een kennismakingsgesprek

Je wordt twee keer per maand betaald

Als zorgverlener wil je op tijd je geld binnen krijgen voor de uren die je gewerkt hebt. Attenza heeft een vast betaalschema: elke 15e en laatste dag van de maand. Wij laten je niet wachten op eventuele betalingen naar ons toe, wij betalen je vast uit.

Je betaalt geen bemiddelingskosten

Bij Attenza betaal je geen vergoeding over je omzet. We vragen alleen een kleine bijdrage voor de administratieve afhandeling: 5 euro per cliënt waar je meer dan 500 euro verdient. Wij houden niet van allerlei vergoedingen afhankelijk van je omzet, maar van transparante tariefafspraken. Wat wij afspreken, dat is wat je ontvangt.

Je wordt 7 dagen per week ondersteund

Je werkt alleen bij een cliënt, maar je kunt altijd op een zorgcoördinator terugvallen. Hij of zij is 24 uur per dag bereikbaar voor voor zorginhoudelijk vragen. Daarnaast bieden wij trainingen, informatieve mailings en helpen we je bij scholingen om altijd up-to-date te blijven.

Wat voor soort zorg levert Attenza?

Attenza specialiseert zich in intensieve, palliatieve en terminale zorg thuis. Dit betekent dat jij in een één-op-één situatie zorg verleent. Attenza levert vooral 24-uurszorg en nachtzorg. In een klein professioneel team met andere zorgverleners draag jij bij aan het welzijn van de cliënt in de thuissituatie.

Aanspreekpunt voor cliënt en familie
Jij neemt alledaagse taken van de cliënt over, zodat de cliënt zich kan focussen op belangrijke dingen. Je bent een aanspreekpunt voor vragen en psychische kwesties. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de cliënt al vrede met deze fase van het leven heeft. Wellicht hebben naasten dit nog niet. Je kan hen ondersteunen en voorbereiden op het overlijden van de cliënt.

Comfort en vertrouwen
Het kan voorkomen dat de cliënt in de laatste levensfase pijn of ongemak ervaart. Het is jouw taak om dit te signaleren en er voor te zorgen dat de cliënt deze fase van het leven zo weinig mogelijk ongemakken ervaart. Je bouwt een band op met de cliënt en de naasten. Je zorgt ervoor dat zowel de cliënt als de naasten volledig op jou kunnen vertrouwen.

Geïnteresseerd en wil je meer weten?

Laat je contactgegevens achter en een van onze recruiters neemt contact met je op.

Ik wil meer informatie